Le' Sissy Kiddo

Hellow Fellows :D




Bonjour Guys !. Imma Nadiah . Little 15 . A teenagers .You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon [ Unknown ] here. Haha . Please behave .


Round-Round The Owner






Im Le Sissy Kiddo . Do follow me on twitter @zaranadiahxoxo . Story About Me Linkies Picturess




Shout Loud !



Leave your step here buddy ;D"











A thousands of Thank You



Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
videokeman mp3
One Thing – One Direction Song Lyrics
*I said yes* ! Wachaa .
Saturday, July 21, 2012 | 9:45 AM | 0 Stalker's'






Yeah , then Assalammualaikum to the 'stalkers' yang rajin menjenguk plus intai intai *comelnya ayat : puihh* blog yang sudah bertukar jadi hero nih . Superman . Wachaaa . Hakhak . Fuuhfuhh . *tiupblog*. Bukan sebab lama tak hupdate okay .Tapi sebab tadi aku tertumpahkan serbuk kopi kat blog aku . Habis hitam . Haaha . *kening double jerk* . By the way , terima kasih la sudi ushar ushar blog aku nih . Bukan selalu aku bukak cerita Sokseh sokseh nih . Bukan senang okay . I penad . Haha . Kay jangan layan .












Nak dijadikkan cerita , 2 minggu lamanya aku kat hostel , everything happens so fast . Macam dibawa by le'wind fastly . Ghilaa . *tunduk* . Ohhh , minggu pertama macam macam happens . So fast . With aku pengsan a few second sebab masuk lari acara balapan 4x100 . 2 kali pusing padang hoyyy . And thank God dapat number 2 *bangga* .Memang ghilla . Aku tak pernah kud imagine pasal mende nih . Heheh , jangan ada yang bukak cerita sudah pasal aku spoil lari weh . Haha , keep your mouth kay . Good  *thumbs up* Hahah :D . 










Then , in 2 weeks that , satu malam tuh *jeng jeng jeng * #suspen : effects siked. Haha , aku n le' members yang shomel shomel belaka tuh pergi ah masuk bilik ICT . Bukan untuk online ke hape kay . Buad mystar . Memang 1 jam ngadap soalan PMR jeh . K aku patut bersyukur sebab terpilih dapat menatang tuh . Haha .Alhamdulillah . Then , yang best nyaa , aku n le'members nyusup bukak twitter apa semua . Haha , dapat la gak . Nasib baik abang tuh ta perasan . Bukak tutup bukak tutup je ah tab nya , Kejap mystar , kejap twitter apa semua . Haha .  Apa ? Fikir aku ada mandat besar ke nak online sesuka hati , dah le ta bebayor . Haha Heh . *kus semangat* . Tapi this time , kiteorang bayar . So , 1 jam tuh online memanjanggg . Haha . Nak tahu ? Happy punya happy dapat online ,  nampak dea dah buad relay . Bukan fake relay , but the truth is , real relay . K ampunnnn . Ya Allah , tak sangka , tapi aku malas nak pike , watlek watpeace jeh . Next 5 minutes , bel tegur pasal tu , aku pun cakap je lah , ha'ah , betul tu bel . Memang hott weh . Haha , sampai nak masuk musolla dok *evil laugh*sokseh cerita tuh . At first , ramai tak tahu , aku na gitaw slow , slow , tapi frankly speaking , semua members dah tahu . Good then . Disebabkan otak aku dah tepu dengar lagu kebagai tuh , dah tak boleh buad pape dah . Diam jeh . Yang members aku pun bengang ah *jugak* . Tapi nak wat cemanew kan . It's fate . Thank God members banyak bagi support , and millions of thank you credit to Bulad , Bel , Izzatul , Faety , Fiza , Ada , Alia , Mira n the others . Thank you for all the supports . It's really supportive me . Haha , If i could turn back time rewind , i would like to correct back what I've done . And i will be the most lucky human in the world . But it's just fate , when Allah says YES , nobody can say NO . Im not in a fairytale world . It's reality , so , however , im going to face the life . Yeahhh . #semangat siket nad ! Pray for me okay. :')












To be honest , i have a crush . His name is tut tut tut .*listen carefully*. Haha . Everyone have their own crush right ? So , kenapa aku tak boleh ? . Haha . Tapi dia nih lain dari yang lain punya lain lah senang cerita . Bukan nak puji crush sendiri ke hape , tapi dia memang baik . Ngehh :3 Baik macamana ? Go and see him . Baru tahu dia macamana . Haha . Is it kinda weird lepas habis relay aku , aku dah ada crush ? Normal guys :D Haha . *evil laugh* . Tapi aku just doa that one day , he will be my jodoh . Huish . *gatalnyaa* Ada member aku cakap , if kita crush someone tuh , don't tell anyone , perhaps dea akan jadi jodoh kita . InsyaAllah . Just keep praying . Aminn . :') . Tapi aku dah terlepas cakap kat some of my members yang aku suka dia . Acanew ? Haa , diam diam kay . Pendekkan cerita . Sesungguhnya saya bukan nak tulis novel . Sesunggunya saya bukan nak buad karangan berjela jela . senang ceghita . Saya suka dia . Harap maklum . Jangan ada sesiapa merampasnya . Haha . :D . K gurau . *munchhh*








One big family . Danish , Khalid , Bel , faety . Haha




Kay , see that ? Siapa tak nampak anak bangla *ayat sorang ustaz tuh* on berapa hari bulan aku lupa dah , yang sure nya hari sabtu , sekolah aku ada buad karnival . So , happy then . Ahha . Plus class aku ada bukak gerai named Kampus 3A's Edition . Gojass tak --' ? Haha , bincang punya bincang , Okay , mek jadi ketua gerai , Izzat jadi assistant , aku n Bel jadi promoter .Yang the rest dalam 5 6 orang jadi AJK gerai . Yang selebihnya , hilang dalam kegelapan malam ......Haha , tapi kebende promoter , aku siap serve dari pagi sampai petang buad ice blend jeh kojenye dengan Manja .Tak pun , terpekik terlolong mempromotekan menu dengan saif . Haha . Memang best ghila . Plus pagi bukak , terus berduyun duyun kapal Pirates of The Carribean datang . Memang tak menang tangan . Sampai petang tuh , habis menu jual . Memang chaiyok ah . Dalam sibuk sibuk tuh , sempat ah aku mengushar crush aku . Ehhhe . *ceghita laen* . Dia pun ushar aku jugak kud . Member aku kata . Wallahualam .  But , lastly , kiteorang memang untung , profit sampai RM1400 jugak lah . Memang hilang penat aku jual ice blend . Haha . Tapi , sadis nyaa , tak menang apa apa anugerah punng , Kay takpe . Kiteorang dah macam one big family weh . Memang rasa best . One day before carnival , adat lah , ada ah gaduh gaduh manja siked . Manja ?. Wallahualam . Haha , tapi memang best . I cant explain it into words . Haha . Okay , to be honest , aku sayang kaurang . Even kita gaduh pasal bende kecik , even ngumpat belakang , even ta puas hati , even kita lain lain kepala , tak satu bulu ke ape ke . Haha , pape pun , we're Friends . Mesti dah tak best tak sekelas dengan kaurang next year . Hope 3 Amanah will stays forever and ever . I Love You 3 Amanah terchentaa . Haha #ForeverFriend .








So , tup tup , Ramadhan menjelma . Plus trial nak dekat . Trial ? Books ohh books . K cepat sangat masa berlalu . I can't imagine . Ohh , i need some rest . Balik nih pun , ngadap buku jelah , lappy depan cermin mata , books depan mata aku . Wow , terror ta ? Haha . Online tuh online . Tapi naik kelabu mata aku dengan maths nya , geografi lagi . PMR's victims kan . Haha . Kay , pape pungg , pray for my flying papers on trial kay . Kay , now , Imma getting struggle again . Why ? Cuti diberi hanya Sabtu dan Ahad . So , balik nie routine berjalan seperti biasa . Just diadjust siked oleh Yang Berhormat Tuan Fauzi Rawi . Yeah , warden kami . Ehehe .Sebab bulan ramadhan , sahur bangun pukul 4.30 , then pergi DM . And solad , pastu pergi sekolah and bla bla bla . Tak banyak pun adjust nyaa . Boleh lagi kud aku terima sebab asyik routine sama aje . Nilah masanya ghase routine lain siked .Haha , so , 1 Ramadhan aku dah rase , memang sejuk jeh hati *cough cough* . Rahmat kud . " Ehei pak Rahmat , saya tak cakap pasal pakcik punn " . Ahha , k ngarut . *flying kick mari* Tapi pagi tadi , seriously , bangun , sejuk jeh hati , aman ghilaa rasa . Memang berkat lah senang ceghita . Memang nak kata lapar tuh , yup . Memang , manusia kan . I'm typical human . Tapi tak selapar waktu kecik kecik dulu . Masa kecik kecik , memang cheerful ghilaa . Raya apatah lagi . Ya Allah , bestnya dapat balik masa kecik kecik dulu . Shomel jeh . Masa puasa , siapa tak puasa , makan sorang sorang . Pernah 1 hari , lapar sangat *sahurnya tak * makan ayam dengan anak jiran sebelah , pastuh spoil dengan mak aku . Haha , memang kena . Ta berani dah pastuh . Eheh . Rindu kan ? Memang ghila siapa ta ghindu zaman kecik dulu . The best thing I ever had ! Seriously dohh  ;'D . Dan sekarang , saya rindu Bulad , Bel and all of my members . Rindu sangat sangat . ;')




So , for this time , saya *hambuii , sopannya* ingin mengucapkan Selamat Berpuasa . Jangan lupa buat manyak manyak ibadah kay sempena Ramadhan Al Mubarak nih . Berkat woo , So then , I dah ngantuk . It's already 2:21 a.m . Going to sahur for the next 2 hours . Haha . Kbyee fellows ♥ Spreading love everybody . Meet you next time kay . Assalammualaikum :') 








Take a deep breath and say goodbye :D



SEKIAN . Terima kasih . Thank You . Syukran :D


Older Post